Busch Jaeger standaard schakelmateriaal Wit (creme)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

45 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

45 Artikel(en)

Busch Jaeger Reflex SI crème

Het standaard schakelmateriaal van Busch Jaeger bestaat uit het model Reflex SI. Dit is ook meteen de meest uitgebreide lijn van Busch Jaeger. Met dit assortiment kunt u op een eenvoudige manier de veiligheid en het wooncomfort verhogen. Ook kunt u het energieverbruik optimaliseren. Deze lijn van Reflex SI is verkrijgbaar in twee soorten wit: crème (ral1013) en Alpinwit (ral9010). De kleur Alpinwit is te vergelijken met de kleur van een wit vel papier. Jarenlang was de crème kleur de meest verkochte kleur in de Reflex SI serie. In 2013 heeft Busch Jaeger de kleur Alpinwit toegevoegd. In 2016 was het aandeel van de Reflex SI Alpinwit aanzienlijk gegroeid ten opzicht van de crème kleur. Op deze pagina vindt u de modellen van Reflex SI crème serie.

Soorten schakelmateriaal Reflex SI crème

Binnen de categorie van Reflex SI crème vallen verschillende materialen. Zo zijn er onder andere wandcontactdozen en afdekramen te vinden in de serie van Reflex Si. Ook kunt u hier afdekkingen vinden voor dimmers en schakelaars. De basiselementen van Busch Jaeger die u nodig heeft achter de afdekking voor een dimmer of schakelaar kunt u ook bij ons bestellen. De wandcontactdozen van de serie Reflex SI crème zijn te verkrijgen met randaarde of zonder randaarde. Met randaarde zorgt voor een stukje extra veiligheid. Tevens zijn de wandcontactdozen te verkrijgen met kinderbeveiliging. Hiernaast zijn er in deze serie ook een trekschakelaar met bijbehorend trekkoord en een inzetplaatje om een wandcontactdoos kindveilig te maken verkrijgbaar.

Reflex SI Linear crème

Binnen de afdekramen heeft Busch Jaeger naast de Reflex SI crème variant ook de optie Reflex SI Linear crème. Het verschil zit in de uitstraling van het afdekraam. De Reflex SI variant heeft een rondere vorm en de Reflex SI Linear variant heeft een hoekigere vorm. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor de Reflex SI crème of de Reflex SI Linear crème. Beide varianten afdekramen zijn te verkrijgen van 1-voudig tot 5-voudig.

Spatwaterdichte schakelaars

Op deze pagina kunt u ook spatwaterdichte schakelaars vinden. Deze vallen onder de All-weather 44 serie. Deze schakelaars zijn er ook in de crème kleur waardoor je deze gemakkelijk kan combineren met de Reflex SI crème serie. Heeft u een schakelaar nodig voor een vochtige ruimte of voor buiten? Dan zijn de spatwaterdichte schakelaars uitermate geschikt. Binnen deze categorie van All-weather 44 verkopen we wandcontactdozen, afdekramen en afdekkingen voor bedieningswippen en overgangsplaten. De spatwaterdichte wandcontactdoos is voorzien van randaarde. Deze serie past alleen in de bijbehorende spatwaterdichte enkelvoudige of tweevoudige afdekramen.