In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger Ocean spatwaterdicht schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal Busch Jaeger Ocean IP44

Bent u opzoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal? Dan heeft u bij het merk Busch Jaeger keuze uit Ocean IP44 en All-weather 44. Beide lijnen zijn voorzien van de code IP44. Dit betekend dat het materiaal spatwaterdicht is. Het verschil tussen deze lijnen is dat de Busch Jaeger Ocean voor opbouw schakelmateriaal is en de All-weather 44 voor inbouw schakelmateriaal. Op deze pagina vindt u alle artikelen van de Ocean IP44 lijn. De Busch Jaeger Ocean is door zijn kleur en vorm opvallend. Om deze reden heeft de Ocean IP44 dan ook een prijs gekregen. Naast dit design is ook de functionaliteit overtuigend. Robuust, montagevriendelijk en veelzijdig zijn kenmerken van de Busch Jaeger Ocean serie. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen is de Busch Jaeger Ocean serie verkrijgbaar in een frisse blauwgroene tint.

Opbouw Busch Jaeger Ocean IP44

Het voordeel van de Busch Jaeger Ocean serie is dat de serie bestaat uit opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal. De opbouwschakelaar van Ocean IP44 wordt op de muur gemonteerd. Voor het monteren van de Busch Jaeger Ocean materialen hoeft u dus niet in uw muur te hakken of slijpen. De doos en stopcontact vormen bij opbouw één geheel. De Busch Jaeger Ocean serie is dus ook weer makkelijk te verwijderen als u dit wenst. De kwaliteit van de Busch Jaeger Ocean IP44 kenmerkt zich door een aantal punten. De schroeven en veren in de klepjes zijn roestvrij, de kunststof scharnieren zijn robuust, inzetstukken zijn los te bestellen, de deksels zijn uitwisselbaar en het materiaal is slagvast. Daarnaast hebben de klemcontacten van Busch Jaeger Ocean grote veerkracht. Hierdoor wordt voorkomen dat de stroomdraden losraken na de montage van het klapdeksel van de Ocean IP44.

Wilt u uw spatwaterdichte stopcontact toch liever netjes weggewerkt hebben achter de muur? Kies dan voor de All-weather 44 serie. Deze serie maakt namelijk gebruik van inbouw materialen. Kijkt u ook eens naar het spatwaterdichte schakelmateriaal van Peha en Viko by Panasonic.

Soorten spatwaterdicht schakelmateriaal Busch Jaeger Ocean IP44

Busch Jaeger Ocean biedt u een ruime keus aan spatwaterdicht schakelmateriaal. Zo zijn er enkele, dubbele en driedubbele wandcontactdozen te verkrijgen. Bij de Ocean IP44 dubbele wandcontactdoos heeft u keuze uit een horizontale of verticale variant. De driedubbele wandcontactdoos is er alleen in een horizontale variant. Serie- en wisselschakelaars zijn ook verkrijgbaar van Ocean IP44. Ook kunt u kiezen voor een combinatie met wissel- of serieschakelaar met een wandcontactdoos. Verder kunt u voor invoerstukken, koppelstukken en blindstukken van de Busch Jaeger Ocean IP44 serie ook terecht bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Schakelaars en wandcontactdozen van Ocean IP44 worden geleverd met een invoerstuk en blindstuk.

Voordelen van Ocean IP44

De artikelen van Busch Jaeger Ocean zijn makkelijk te monteren. Dit is omdat de Busch Jaeger Ocean uniforme bevestigingsmaten heeft en een grote aansluitruimte. Ocean IP44 is gebruiksvriendelijk. Naast gebruiksvriendelijkheid is duurzaamheid ook zeker een belangrijk punt voor Busch Jaeger. Dit is weer terug te vinden in het materiaal van de Busch Jaeger Ocean serie. Het materiaal waar de Busch Jaeger Ocean lijn van is gemaakt, is thermoplastisch. Ook is dit materiaal silliconenvrij en halogeenvrij.