Busch Jaeger Future Linear schakelmateriaal Studiowit en Studiowit mat

Over Busch Jaeger

Met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek is Busch Jaeger marktleider. Busch Jaeger maakt onderdeel uit van de ABB-groep. Busch Jaeger produceert haar producten in twee vestigingen in Duitsland. Deze producten worden naar meer dan 60 landen geëxporteerd. Busch Jaeger heeft ondertussen een assortiment gecreëerd met ruim 5500 artikelen. Het gaat hier om complete installatieprogramma’s met schakelaars, maar ook wandcontactdozen, speciale contactdozen, dimmers en bewegingsmelders zitten in het assortiment.

De artikelen van Busch Jaeger voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Deze zijn conform DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoet Busch Jaeger ook aan de norm DIN en ISO 14001. Dit heeft te maken met het moderne milieumanagementsysteem waar ze gebruik van maken. Door het continu verder ontwikkelen van producten blijft Busch Jaeger marktleider in haar werkgebied.

Busch Jaeger hanteert veel verschillende lijnen schakelmateriaal. Allereerst hebben ze een ruim assortiment basiselementen. Deze dient u altijd aan te schaffen. Deze wordt niet meegeleverd met de afdekkingen. De standaardlijn van Busch Jaeger is de Reflex Si. Daarnaast is er ook Reflex Si Linear, dit zijn afdekramen met rechte hoeken. Naast de standaardlijn zijn er ook acht luxere lijnen. Bij Sander Vunderink verkopen we naast de standaardlijn ook de luxere lijnen Balance en Future Linear. Ook kunt u de All-Weather 44 en Ocean IP44. Dit zijn spatwaterdichte lijnen.

Busch Jaeger Future Linear

Zoals Busch Jaeger zelf zegt komt het oog tot rust met het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear. Duidelijkheid en onafhankelijkheid zijn twee woorden die Busch Jaeger Future Linear kenmerkt. Wilt u gaan voor schakelmateriaal met eenvoudige zakelijkheid? Dan kiest u voor Busch Jaeger Future Linear. De overtuigingskracht van de uitstraling van Busch Jaeger Future Linear zit hem in het ongecompliceerde en eerlijke ontwerp. Busch Jaeger Future Linear is te verkrijgen in verschillende softtouch-kleuren. Denk bijvoorbeeld aan studiowit en zwart. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u de Busch Jaeger Future Linear lijn kopen in Studiowit en Studiowit mat. De Busch Jaeger Future Linear kenmerkt zich doordat het design van het schakelmateriaal vierkant is. Met bijbehorende opbouwbehuizing is het ook mogelijk om van Busch Jaeger Future Linear een opbouwprogramma te maken. Kanaalinvoeren zijn beschikbaar voor het gebruik van kabelkanalen. Hiermee kan de behuizing direct bij het kabelkanaal geplaatst worden.

Assortiment Busch Jaeger Future Linear

Binnen de Busch Jaeger Future Linear serie is een ruim assortiment beschikbaar. Wandcontactdozen, afdekramen en afdekking voor dimmers en schakelaars zijn verkrijgbaar van Busch Jaeger Future Linear in de kleuren Studiowit en Studiowit mat. Ook kunt u opbouwranden kopen om van uw Busch Jaeger Future Linear inbouwelementen een opbouwelement te maken. De Busch Jaeger Future Linear afdekramen zijn te verkrijgen van 1-voudig tot 5-voudig.