In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger Balance schakelmateriaal Alpinwit (hagelwit)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

36 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

36 Artikel(en)

Busch Jaeger Balance

Busch jaeger bestaat al sinds 1879 en neemt dus de nodige ervaring met zich mee. De basislijn van Busch Jaeger is de Reflex SI lijn. Deze serie maakt al decennia lang onderdeel uit van het programma en is technisch up-to-date. De Busch Jaeger Balance lijn is een uitbreiding op de Reflex SI lijn. De Busch Jaeger Balance lijn kenmerkt zich door rechte en convexe lijnen. De Reflex SI Linear serie hanteert ook rechte lijnen, alleen de Busch Jaeger Balance serie gaat nog een stapje verder. De Reflex SI Linear serie hanteert alleen rechte hoeken aan de buitenkant. De Busch Jaeger Balance lijn heeft niet alleen rechte hoeken aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Dit geeft een extra dimensie aan de strakke uitstraling van uw schakelmateriaal. De Busch Jaeger Balance lijn is alleen verkrijgbaar in Balance Alpinwit (ral9010). Met deze lijn creëert u een moderne touch.

Reflex SI ombouwen tot Balance Alpinwit

Al de onderdelen van de Balance Alpinwit serie passen op de standaard inbouwelementen. U kunt dus uw standaard serie ombouwen naar de Busch Jaeger Balance Alpinwit serie. Wij hebben speciaal voor deze vervanging de losse plaatjes zonder binnenwerk voor enkele wandcontactdozen. Dus als u de standaardserie wil vervangen door de Balance Alpinwit serie, dan heeft u deze opzetplaatjes nodig. Deze opzetplaatjes zijn elders niet verkrijgbaar! Bekijkt u ook eens de Peha Badora schakelmateriaal, deze serie lijkt op Balance Alpinwit serie.

Soorten schakelmateriaal Busch Jaeger Balance

Binnen de Busch Jaeger Balance Alpinwit serie is een uitgebreid assortiment beschikbaar. Deze serie bestaat uit wandcontactdozen, afdekramen en afdekkingen voor dimmers en schakelaars. In deze serie zijn ook opbouwranden te koop. De Busch Jaeger Balance contactdozen kunt u verkrijgen met randaarde of zonder randaarde. De afdekramen in deze serie zijn te verkrijgen van 1-voudig tot 5-voudig. De Busch Jaeger Balance serie is zowel horizontaal als verticaal in te bouwen. Om deze reden is het schakelmateriaal van Balance Alpinwit universeel inzetbaar.

Wat maakt het Busch Jaeger Balance aanbod aantrekkelijk?

Meerdere punten binnen de Balance Alpinwit serie maken het aantrekkelijk om voor deze serie te kiezen. Zo kan er gemakkelijk van een inbouwunit een opbouwunit gemaakt worden door de opbouwrand van de Busch Jaeger Balance serie. Verder hanteert de Busch Jaeger Balance serie een contactdoos met daarin een stopcontact én een USB-poort. Kortom, met de Balance Alpinwit serie is het gemakkelijk om uw eigen gewenste installatie te creëren.