Busch Jaeger standaard schakelmateriaal Alpinwit (hagelwit)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-45 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-45 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Busch Jaeger Reflex SI Alpinwit

De meest populaire serie van Busch Jaeger is de standaardserie Reflex SI. Deze serie heeft een tijdloos design waardoor deze favoriet is voor veel mensen. De Reflex SI serie is te verkrijgen in twee verschillende soorten wit: crème (ral1013) en Alpinwit (ral9010). De Alpinwitte kleur wordt ook wel hagelwit genoemd en lijkt het meest op de witte kleur van een papier. De Reflex SI Alpinwit is in 2013 geïntroduceerd. In 2016 was al een duidelijk verschil te merken tussen de Reflex SI crème serie en Reflex SI Alpinwit serie. De Reflex SI Alpinwit serie is in aandeel aanzienlijk gegroeid ten opzichte van de crème serie. De Reflex SI Alpinwit past meer in het hedendaagse tijdsbeeld en past mooi bij uw witte muren. De Reflex SI Alpinwit is ook te verkrijgen in de Reflex SI Linear Alpinwit.

Soorten schakelmateriaal Reflex SI Alpinwit

Het verschil tussen de Reflex SI crème serie en de Reflex SI Alpinwit serie zit alleen in de kleur. De productcategorieën zijn bij beide series hetzelfde. Dus ook bij de Reflex SI Alpinwit serie zijn contactdozen, afdekramen en afdekkingen voor dimmers en schakelaars te verkrijgen. De afdekramen zijn ook verkrijgbaar in de Reflex SI Linear Alpinwit varianten. Bij de contactdozen kan je kiezen tussen een contactdoos met of zonder randaarde. Met een contactdoos met randaarde van Reflex SI Alpinwit zorgt u ervoor dat de behuizing niet ongewenst onder spanning komt te staan. Hierdoor wordt uw veiligheid gewaarborgd. De contactdozen van Reflex SI Alpinwit zijn er ook met stopcontact én USB-poort. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld uw opzetstuk voor de oplader van uw telefoon niet meer nodig. Daarnaast is er ook nog de optie om te kiezen voor een contactdoos met kinderbeveiliging van Reflex SI Alpinwit. Heeft u kinderen? Ga dan voor deze kindveilige contactdozen van de Reflex SI Alpinwit serie. Een stopcontact met kinderbeveiliging is nog steeds eenvoudig te gebruiken maar waarborgt wel de veiligheid van uw kind.

Reflex SI Linear Alpinwit

Wilt u een andere uitstraling dan de Reflex SI Alpinwit serie die ronde hoeken hanteert? Dan kunt u ook terecht bij Busch Jaeger. Busch Jaeger hanteert namelijk ook een lijn met rechte hoeken aan de buitenkant. Dit is de Reflex SI Linear Alpinwit serie. De Reflex SI Linear Alpinwit serie geeft een strakkere uitstraling waardoor u gemakkelijk een andere indruk in uw interieur kunt achterlaten. De Reflex SI Linear Alpinwit serie bestaat uit afdekramen die verkrijgbaar zijn van enkelvoudig tot vijfvoudig. U kunt uw oude Reflex SI materialen gemakkelijk vervangen door de nieuwere Reflex SI Linear Alpinwit. Dit komt omdat deze afdekramen gewoon passen op de standaardmaterialen van de Reflex SI lijn.

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Bent u opzoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal voor een vochtige ruimte of buiten dat past bij uw Reflex SI Alpinwit uitrusting? Dan kunt u terecht bij de All-weather 44 serie van Busch Jaeger. Deze sluit namelijk mooi aan en is ook verkrijgbaar in de kleur Alpinwit. Voor uw gemak staan deze materialen ook op de Reflex SI Alpinwit pagina vermeldt.