In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger schakelmateriaal All-weather 44

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

18 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

18 Artikel(en)

Inbouw spatwaterdicht schakelmateriaal Busch Jaeger All-weather 44

Busch Jaeger heeft twee lijnen speciaal voor spatwaterdicht schakelmateriaal. Deze lijnen zijn de Busch Jaeger All-weather 44 lijn en de Busch Jaeger Ocean lijn. Deze lijnen zijn voorzien van een IP44 code. IP44 staat voor spatwaterdichtheid. Op deze pagina kunt u alle artikelen vinden die horen bij de All-weather 44 lijn. De All-weather 44 doet zijn naam eer aan doordat dit spatwaterdichte schakelmateriaal weer en wind trotseert. Naast dat de All-weather 44 serie spatwaterdicht schakelmateriaal bevat, is het materiaal ook breukvast. Dit maakt dat de All-weather 44 materialen uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld in de werkplaats of voor op een terras. De All-weather 44 brengt ook comfort met zich mee doordat deze erg comfortabel in gebruik is.

Inbouw spatwaterdicht schakelmateriaal

De serie All-weather 44 bestaat uit inbouw spatwaterdicht schakelmateriaal. Dit inbouw spatwaterdicht schakelmateriaal moet in een inbouwdoos in de muur worden gemonteerd. Het voordeel van inbouw spatwaterdicht schakelmateriaal van All-weather 44 is dat u geen zichtbare elektriciteitsbuizen heeft. Dit geeft qua uiterlijk een mooie en strakke weergave. De Busch Jaeger Ocean lijn kunt u gebruiken als u wilt gaan voor opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal. Hiervan zijn de voordelen dat het geplaatst kan worden zonder dat u in uw muur hoef te slijpen of hakken.

Soorten spatwaterdicht schakelmateriaal All-weather 44

Binnen de categorie All-weather 44 zijn verschillende kleuren te verkrijgen. De standaardkleuren crème (ral1013) en Alpinwit (ral9010) zijn bij ons te koop in de webshop. Wat leuk is aan deze lijn, is dat wij deze ook verkopen in de kleur antraciet (ral7021). Hierdoor is de serie uitermate geschikt voor veel verschillende interieurs. Van de Busch Jaeger All-weather 44 lijn kunt u een wandcontactdoos met randaarde, afdekramen en bedieningswippen bestellen. De afdekramen van het type All-weather 44 zijn beschikbaar in enkelvoudig en tweevoudig. Deze artikelen kunt u in alle drie de kleuren kopen. Daarnaast hebben we ook een drievoudig afdekraam in de kleur antraciet. In de kleur crème en Alpinwit is ook nog een overgangsplaat beschikbaar. De overgangsplaat van de serie All-weather 44 is alleen te gebruiken in combinatie met de gewone wandcontactdozen van de serie Reflex SI. Let wel op, want deze serie past alleen in de bijbehorende afdekramen.

Voordelen van Spatwaterdicht schakelmateriaal All-weather 44

De materialen van All-weather 44 worden standaard geleverd met een afdichtflens. Hiervan kunt u gebruik maken voor het monteren in een standaard inbouwinzetstuk. Daarnaast is het ideaal dat het spatwaterdicht schakelmateriaal van All-weather 44 ook te verkrijgen is in de kleuren crème en Alpinwit. Hierdoor kunt u de serie van All-weather 44 mooi combineren met uw standaardmateriaal van Reflex SI. Dus wilt u zowel uw standaardmateriaal als spatwaterdicht schakelmateriaal bijpassend hebben, dan bent u bij Busch Jaeger aan het juiste adres. De basiselementen van Busch Jaeger kunt u ook gebruiken voor deze serie.