In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Berker S.1. schakelmateriaal polarwit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

26 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

26 Artikel(en)

Over Berker

In 2010 is Berker samengevoegd met Hager. De 100 jaren lange ervaring van Berker in combinatie met de professionaliteit van Hager zorgen samen voor een ijzersterk team. Na de samenvoeging is het bedrijf onder de naam Berker by Hager. Samen beschikken ze over een uitgebreid assortiment producten. Energiedistributie, kabelmanagement en gebouwautomatisering vallen onder de expertise van Berker by Hager. Berker by Hager ontwikkelt en produceert schakelmateriaal dat voor iedereen de oplossing biedt. Berker by Hager biedt verschillende lijnen aan in schakelmateriaal. De opdeling is gemaakt in standaard en luxe lijnen. Het verschil tussen de lijnen van Berker by Hager is niet te vinden in de kwaliteit van de producten, maar puur in het design. Met schakelmateriaal van Berker by Hager kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit. Praktisch gezien is Berker by Hager ook fijn. De basiselementen zijn voorzien van een markering zodat u exact op de juiste lengte de bedrading kan strippen. Dit zijn kleine handige oplossingen die zorgen dat Berker niet alleen eenvoudig en snel te installeren is, maar ook veilig.

Standaard schakelmateriaal Berker S.1

Het standaard schakelmateriaal van Berker is te vinden onder de naam S.1. Berker omschrijft deze serie als de stijlvolle standaard. Het design van het schakelmateriaal van Berker S.1 is tijdloos te noemen. De S.1 lijn heeft een lichte bolling in het schakelmateriaal waardoor de uitstraling naast tijdloos ook modern en speels te noemen is. Het design van de S.1 lijn heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de iF Design Award. Berker S.1 mag dan wel de standaard serie zijn van Berker, toch oogt het als een luxe lijn. Berker S.1 is functioneel. Het materiaal van de S.1 lijn is gemaakt van duroplast. Dit kunststof is duurzaam, slagvast en kras vast. Deze punten maken dat het schakelmateriaal van Berker S.1 uitermate geschikt is voor woningen en andere gebouwen. Het schakelmateriaal van S.1 kunt u eventueel ook combineren met afdekramen van B.3 en B.7 schakelmateriaal. Op deze manier kunt u uw Berker S.1 schakelmateriaal geheel naar eigen wijze afwerken. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen is alleen de standaard lijn van Berker S.1 te koop in de kleur polarwit (ral9010).

Assortiment Berker S.1 polarwit

U kunt uit een breed assortiment kiezen bij Sander Vunderink Elektromaterialen als het gaat om de standaardlijn Berker S.1 polarwit. U kunt hier terecht voor wandcontactdozen, afdekramen, bedieningswippen, een draaiknop, centraalplaten, afdekplaten, afdekking 3-standen, afdekkingen rolluikschakelaar, blindplaten en opbouwbakken van de S.1 polarwit lijn. Bij de afdekramen heeft u de keuze uit enkelvoudig tot en met vijfvoudig. De wandcontactdozen van S.1 lijn zijn in enkelvoudig en tweevoudig te verkrijgen. Ook heeft u keuze uit wandcontactdozen met of zonder randaarde. De wandcontactdozen zonder randaarde zijn enkel nog voor vervanging en niet voor nieuwbouw. Als u kinderen heeft kunt u uw wandcontactdozen ook prima uit de lijn Berker S.1 kopen. Er zijn namelijk ook kinderveilige wandcontactdozen te koop. De S.1 serie is uit voorraad leverbaar. Berker S.1 wordt bij Sander Vunderink Elektromaterialen voor de laagste prijs aangeboden.