Berker Schakelmateriaal

Berker by Hager schakelmateriaal

Berker schakelmateriaal wordt sinds 2010 Berker by Hager schakelmateriaal genoemd, doordat het bedrijf is overgenomen door de Franse firma Hager. Hager is een echt familiebedrijf, dat opgericht is in 1955 door twee broers en hun vader. Omdat Hager een familiebedrijf is, en zich ook zo profileert, stralen ze zowel intern als extern informaliteit uit. Toch is Hager zeer groot: inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 28 productielocaties. Ze beschikken over een klantenbestand dat verspreid is over 129 landen.

Met de toevoeging van Berker schakelmateriaal is Hager een totaalleverancier geworden. Naast schakelmateriaal beschikken ze over producten in de energiedistributie, kabelmanagement en gebouwautomatisering. Zo kan Hager specialistische oplossingen bieden op het gebied van elektrische installaties. Innovatie is daarin zeer belangrijk, maar ook zeker kwaliteit, gebruiksgemak en design zijn van belang. Zo benadrukt Berker by Hager schakelmateriaal dat hun producten gekenmerkt worden door onderscheidend design en hoogstaande techniek. Berker by Hager schakelmateriaal heeft krachtige, simpele vormen die van hoogwaardige materialen gemaakt zijn.

Soorten schakelmateriaal Berker 

Berker schakelmateriaal beschikt over verschillende lijnen. De S1 lijn van Berker by Hager is de standaard lijn. De Berker schakelaar uit deze lijn heeft een tijdloze uitstraling. De S1 lijn is dan wel de standaard, maar zeker net zo stijlvol als de overige luxere lijnen schakelmateriaal van Berker.  Naast de S1 lijn beschikt Berker by Hager over diverse luxere lijnen schakelmateriaal, namelijk: B3, B7, Q1, Q3, Q7, K1, K5, R1 en de R3. Berker by Hager onderscheidt zich ook met zeer bijzondere lijnen schakelmateriaal zoals de Arsys, 1930 Glas, R.classic en Integro Flow. Meer informatie over deze lijnen, de Berker schakelaar en Berker S1 schakelmateriaal, is te vinden op de website van Berker schakelmateriaal.

Berker schakelmateriaal kopen

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen wij een divers aanbod van basiselementen schakelmateriaal van Berker by Hager. In de rubriek basiselementen vind je inbouwelementen zoals een wissel schakelaar, een serie schakelaar of dimmers. De led-dimmers van Berker schakelmateriaal zijn uitwisselbaar met die van Ehman Lumeo.

Daarnaast verkopen wij Berker S1 schakelmateriaal van Berker by Hager. Deze serie Berker schakelmateriaal wordt vrijwel het meest verkocht en hebben wij op voorraad. De Berker schakelaars in de S1 lijn hebben een hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. De S1 lijn is beschikbaar in de kleur polarwit (ral9010). Deze kleur wordt ook wel eens omschreven als papier wit of Alpin wit. Een voordeel van Berker S1 schakelmateriaal is dat de onderdelen ook passen op de designseries polarwit B3 en B7 van Berker schakelmateriaal.