Retouren snel & eenvoudig geregeld

Wij maken onderscheid tussen particuliere klanten en zakelijke klanten. Zie onderaan deze pagina voor zakelijke klanten.

 8-7-202: LET OP, NIET RETOUR STUREN MET DHL, DE BEZORGROUTES OP ONS INDUSTRIETERREIN ZIJN VERPLAATST NAAR DE AVOND, IVM GEEN AANWEZIGHEID GAAT HET PAKKET DAN RETOUR AFZENDER.

Consument

Voor particulieren geldt het recht, de bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden deze (deels) te retourneren. De verzendkosten voor retour(en) van u, naar ons zijn voor rekening van u. Deze kosten via b.v. POSTNL zijn te vinden op: http://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/  Hierdoor kan het zijn dat verpakkingen beschadigd zijn of het product beschadigd is, omdat u het recht heeft het product uit te proberen. Deze wettelijke termijn hanteren wij voor alle producten die niet meer als nieuw te verkopen zijn. (voor producten als nieuw te verkopen, hanteren wij een langere retourtermijn) Uitgezonderd van retouren / herroeping zijn, speciaal voor u op lengte vervaardigde kabels.

Wij vragen u toch dringend aandacht voor het volgende mbt de retouren ten aanzien van het herroepingsrecht:

  • Verpakkingen graag netjes openen en bewaren!
  • Verpakkingen niet beschrijven of beplakken. (artikelen in een omdoos terug sturen)
  • Schoon & stofvrij houden.
  • Dimmers en andere elektronica in een testopstelling testen, voordat deze gemonteerd worden en een stukadoor, of schilder, deze een andere kleur geven.

Na de wettelijke termijn van 14 dagen, nemen wij alleen producten terug welke in absolute nieuwstaat zijn, dwz, ook stofvrij en in de originele verpakking. Wij nemen producten terug tot 60 dagen na aankoop, soms ook nog na 60 dagen, neem hiervoor contact op.

TIP: ''Bewaar uw bestelling niet op de werkplek, maar in een afgesloten ruimte, hierdoor blijven de producten netjes en kunnen deze retour'' 

LET OP! Heeft u een artikel ontvangen wat u niet heeft besteld? Neem dan met ons contact op per e-mail of telefoon.

Retouren voor consumenten aanmelden:

- Retouren kunt u snel en eenvoudig regelen via uw account (verwerkingstijd +/- 1 werkdag),klik hier om in te loggen.
- Geen account? Gebruik de gast-bestelling retourenpagina (verwerkingstijd +/- 1 werkdag), klik hier.

Wettelijk zijn wij verplicht een standaard retourformulier (klik hier) aan te bieden, dit kan tot maximaal 2 weken na ontvangst van uw bestelling. (let op: verwerkingstijd +/- 7 dagen) 

  

Zakelijk

Wij nemen alleen producten terug welke in absolute nieuwstaat zijn, dwz, ook stofvrij en in de originele verpakking en niet speciaal voor u besteld of op lengte afgeknipt zijn. Wij nemen producten terug tot 60 dagen na aankoop, soms ook nog na 60 dagen, neem hiervoor contact op.Retouren voor zakelijke klanten aanmelden:

- Retouren kunt u snel en eenvoudig regelen via uw account (verwerkingstijd +/- 1 werkdag)klik hier om in te loggen.
- Geen account? Gebruik de gast-bestelling retourenpagina (verwerkingstijd +/- 1 werkdag), klik hier.