Sander Vunderink - Dé goedkoopste elektromaterialen webshop - Over ons

Vervolg van de homepagina.
Wij verkopen de bekende merken uit voorraad en tegen dé scherpste prijzen. Met een super snelle levering door heel Nederland. Producten die niet op de site staan kunnen besteld worden via de onderdelen database, dit is een koppeling met het assortiment van onze leveranciers.

Over ons

Sander Vunderink Elektromaterialen B.V. is een Elektrotechnische groothandel wat zich richt op zowel de zakelijke als de doe-het-zelf markt via deze website. De firma was als één van de eerste actief op internet met de verkoop van Elektrotechnische materialen. Anno 2011 worden de producten alleen nog maar via de website verkocht en is de handel via andere kanalen gestopt.

De firma is opgericht in 2004 in Borne en later verhuisd wegens ruimtegebrek naar Hengelo naar een bedrijfspand van 350 m², waar alle materialen die op de website staan op voorraad gehouden worden. De keuze om uit voorraad te kunnen leveren is vanaf begin af aan een sterk punt geweest. De garantie kan gegeven worden dat het snel leverbaar is zonder voorbehouden. Lage prijzen zijn gegarandeerd bij groot inkopen, welke ruimschoots opwegen tegen de voorraadkosten.

De website is gekoppeld aan het boekhoudsysteem, waardoor de administratieve handelingen en kosten zeer beperkt zijn en zeer concurrerend gewerkt kan worden. In de toekomst zal de firma zich nog meer gaan richten op de A-merken, de merken die garant staan voor Veiligheid, Service en Ondersteuning, zaken die steeds belangrijker worden in de samenleving.