Trump

Het dimmen van LED-verlichting kan lastig zijn. Gelukkig heeft de Belgische fabrikant Trump daar een goede oplossing voor. De dimmodules van Trump, Dimmax, zijn geavanceerd en multifunctioneel. Ze zijn te gebruiken voor LED en halogeenverlichting. Daarnaast zijn de dimmodules universeel: geschikt voor elk merk schakelmateriaal. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen vindt u twee soorten dimmodules van Trump Dimmax: de 420SL en de 380SLX-2 draads. Bij de laatstgenoemde hoeft er geen blauwe draad aangesloten te worden.

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

 • € 69,50

  Incl. BTW: € 59,50Excl. BTW: € 49,17

  Niet in voorraad

  Artikelnummer: DIMMAX420SL

  Trump DIMMAX dimmodule 420SL

  Hulp nodig bij het kiezen van een led-dimmer, kijk op: www.sandervunderink.nl/welke-led-dimmer

  Knipperend of Flikkerend licht? Brommende of zoemende (led)lampen of dimmers? Dit Is de probleem-oplosser!!  De Dimmax inbouwdimmer dimt alle type dimbare lampen. Hij is met verschillende merken en aantallen getest met zeer goed resultaat. Uitsluitend te koop bij SanderVunderink.nl!

  Deze inbouwdimmer wordt aangestuurd met een pulsschakelaar (drukschakelaar) en kan op iedere gewenste locatie weggebouwd worden! Ook een Hotelschakeling is mogelijk! Kort drukken is: aan/ uit schakelen, langer drukken is dimmen, reageert snel en eenvoudig!

   Met o.a. (uitschakelbare) geheugenfunctie voor de laatst gebruikte dimstand. Instelbaar minimaal dimnivau en beveiligd tegen overbelasting en te hoge temperatuur. Max. dim vermogen 400W (200W LED). 5 jaar garantie!

  Verdere informatie over installatie en toepassing en bediening vindt u op de site: www.deleddimmer.nl

  LET OP!

  • Voor de werking van de intelligente Dimmax dimmer moet ook een blauwe (nul)draad  er op aangesloten worden.
  • Altijd per dimmer 1 soort / type lamp(en) gebruiken.
  • Mocht om wat voor reden ook de lamp niet goed dimmen, dan kan de dimmer uiteraard terug (zonder gebruikssporen!).
  Meer info

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)