Tayg

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

Over Tayg

Tayg is al meer dan 5 decennia toegewijd aan het ontwerpen en produceren van doe-het-zelf producten en hardware materialen. Tayg is een Spaans bedrijf. Tayg is toonaangevend voor de kwaliteit, innovatie en producten die ze leveren. Het continue groeien en uitbreiden van Tayg komt door het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de unieke en originele ontwerpen van ieder product. De groei komt ook doordat bij Tayg de klanten hoog in het vaandel staan en de veranderingen in de markt goed bijgehouden worden. Tayg heeft een productiecapaciteit van 6000 ton per jaar. Hierdoor heeft Tayg de mogelijkheid om hun bedrijfsdoelen succesvol te maken. De visie van Tayg is internationaal gericht. De visie is gericht op Tayg als internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van opslagoplossingen met het oog op productinnovatie en kwaliteit. Dit moet Tayg in staat stellen om voor elke klant een optimale oplossing te bieden. Inmiddels is Tayg bekend over de hele wereld en wordt het bedrijf gerepresenteerd in meer dan 30 landen. Een aantal kenmerken van Tayg zijn dat innovatie en design belangrijk zijn, de hoogst mogelijke kwaliteit moet bereikt worden en de klant staat in focus. Daarnaast is duurzaamheid ook belangrijk voor Tayg ondanks dat het veelvuldig gebruik maakt van plastic. Tayg maakt gebruik van materialen die voldoen aan internationale recycle regulaties.

Waarom Tayg markleider is

Een belangrijk punt waardoor Tayg de productkwaliteit realiseert is door het maken van eigen mallen. Op dit moment heeft Tayg meer dan 200 mallen die met zorg zijn ontworpen en intern geproduceerd. Het produceren van de eigen mallen geeft Tayg een groot concurrentievoordeel. Doordat Tayg eigen mallen gebruikt kan er snel een verbetering gemaakt worden of een nieuwe functionaliteit ingevoerd worden. Dit is een van de belangrijkste redenen wat Tayg marktleider maakt. De gereedschapskisten, laden en alle doe-het-zelf en hardware materiaal in de Tayg catalogus worden nationaal en internationaal geroemd als een leider voor zijn kwaliteit en innovatie.

Producten van Tayg

Een aantal producten uit het grote assortiment van Tayg zijn te koop bij Sander Vunderink Elektromaterialen. De volgende artikelen kunt u kopen: assortimentsdoos leeg blauw 46 – 26 en 47 – 26 met verstelbare schotjes, assortimentsdoos leeg groen 20 – 9 en 21 – 10 met vaste vakken, assortimentsdoos leeg groen 22 – 26 en 23 – 26 met verstelbare schotjes, multibox met 4 assortimentsdozen 22- 26 en 23 -26 en als laatste een gereedschapskoffer profi zwart 36. Het materiaal waarvan deze Tayg dozen zijn gemaakt is PP-kunststof. Verder is er gebruik gemaakt van degelijke scharnieren en sluitingen. Bij de assortimentsdozen van Tayg met verstelbare vakjes worden schotjes meegeleverd. Op deze manier kunt u de verdeling zelf eenvoudig aanpassen. De professionele gereedschapskoffer is handig voor mobiel gebruik. De gereedschapskist bevat een insert met handvat en een sorteerdoos. De artikelen van Tayg zijn uit voorraad leverbaar.