In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

MacBright

Er zijn geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen

Over MacBright

In 1994 is MacBright opgericht. MacBright focust zich op LED zoals verlichtingsarmaturen voor kantoren, winkels, hotels, restaurants, ziekenhuizen, banken, etc. Daarnaast richt MacBright zich ook op voorraad, kwaliteit, design en technologie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor MacBright en wordt dan ook gezien als een verantwoordelijkheid. MacBright heeft een hoge flexibiliteit in het private labelen van grote en kleine hoeveelheden en projectverpakkingen. De fabrieken van MacBright zorgen voor een dynamische levering van benodigde producten. De klant staat in focus bij MacBright. MacBright wil de tevredenheid van de klant maximaal benadrukken. MacBright past zich aan aan de behoeften en verwachtingen. Met operationele en strategische flexibiliteit probeert MacBright haar doelen te bereiken.

Verlichting van MacBright

Bij MacBright kunt u terecht voor zowel praktische als decoratieve verlichting. In het assortiment van MacBright vindt u verlichting dat puur is ontworpen voor praktische doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld verlichting zijn dat u gebruikt in evenementhallen, bedrijfspanden of grote terreinen. De decoratieve verlichting vindt u ook in het assortiment. De decoratieve verlichting kunt u bijvoorbeeld gebruiken in uw kantoor, restaurant of winkel. Bij MacBright is het ook mogelijk om de verlichting aan te passen op uw wensen. Hiermee kunt u de verlichting passend maken bij de stijl van uw interieur. Kleine en grote aanpassingen zijn hierbij mogelijk. Toch niet gevonden wat u zocht? Dan is het bij MacBright ook nog mogelijk om verlichting speciaal voor u te laten ontwerpen.

Er zijn veel manieren waarop de armaturen van MacBright toegepast kunnen worden. Mede doordat het assortiment zo uitgebreid is. Het meedenken met de klanten en jarenlange ervaring op het gebied van verlichting zorgt er ook voor dat de armaturen op verschillende manieren toegepast kunnen worden. De verlichting is van hoge kwaliteit, vernieuwend en intelligent. De verlichting van MacBright staat voor slimme lichtoplossingen. Om deze reden maakt MacBright graag gebruik van LED verlichting. LED verlichting neemt namelijk een aantal voordelen met zich mee die andere soorten verlichtingen niet hebben. Voorbeelden van de voordelen van LED zijn de langere levensduur, lagere energieverbruik en lagere onderhoudskosten. MacBright levert verlichting voor kantoren, ziekenhuizen en operatiekamers, industrie, scholen, retail en horeca.            

MacBright noodverlichting bij Sander Vunderink Elektromaterialen.

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen we ook MacBright verlichting. Dit is echter een klein assortiment bestaande uit noodverlichting. MacBright heeft verschillende soorten noodverlichting die u kunt gebruiken om uw kantoor of bedrijfspand te voorzien van verlichting die voldoet aan gestelde eisen. Noodverlichting is verplicht in gebouwen waar meer dan 75 personen verblijven. De noodverlichting is verplicht in alle ruimtes en gangen die leiden naar de dichtstbijzijnde nooduitgang. Er zijn twee soorten noodverlichting die MacBright onderscheidt: anti-paniek verlichting en bewegwijzering. Anti-paniek verlichting wordt toegepast in grote ruimtes. Zoals de naam al zegt is deze verlichting er om paniek te voorkomen. De verlichting gaat branden op het moment dat de normale verlichting uitvalt. De bewegwijzering zijn de bekende groene bordjes die de nooduitgang aanduiden. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor MacBright TEC noodverlichting LED IP65 4W en MacBright pictogram voor TEC noodverlichting. Dit pictogram geeft aan dat de nooduitgang zich voor u bevindt. Het armatuur en pictogram van MacBright moeten beide besteld worden om de noodverlichting te kunnen gebruiken.