In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Nowaplast Gewiss Wandgoten

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Wandgoot Nowaplast Gewiss

U hebt bij ons de keuze uit meerdere formaten wandgoten van Nowaplast. Nowaplast is onderdeel van de Gewiss groep. De Gewiss groep is opgericht in de jaren 70, in Italië. Sindsdien is het bedrijf actief op het gebied van elektrotechniek en hebben ze zich uitgebreid. Vandaag de dag hebben ze meer dan 2000 medewerkers en zijn ze actief in meer dan 80 landen. In Europa hebben ze 3 productielocaties en 7 dochterondernemingen. Ook in China, Chili en de Verenigde Arabische Emiraten hebben ze dochterondernemingen. U vindt de Gewiss groep dus overal in het land. Verder hebben ze ook  De ontwikkelingen in de elektrotechniek stoppen nooit en Gewiss probeert dan ook altijd door te blijven gaan met innoveren. Zo zorgen ze dat hun systemen altijd geavanceerd, veilig en betrouwbaar zijn.

Wandgoot kunststof

Het assortiment van Nowaplast Gewiss bestaat uit veel verschillende elektrotechnische producten, maar bij ons vindt u de kunststof wandgoten. Deze wandgoten zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoren. Kunststof wandgoten zijn makkelijk te installeren en kunnen gebruikt worden om alle kabels in uw kantoor netjes weg te werken. Zo liggen de kabels niet langer in het zicht. Wij hebben wandgoten in meerdere soorten en maten. Als u eerst wilt weten hoe een wandgoot er in uw kantoorruimte uit ziet, kunt u bij ons een sample bestellen. Deze sample heeft een lengte van 40 centimeter. Hierdoor kunt u goed zien of de wandgoot in uw ruimte past. Mocht dit u bevallen, kunt u de standaard wandgoten van 2 meter bestellen. Deze wandgoten zijn 70x130 mm. U kunt deze wandgoten afhalen of laten bezorgen. Kijk voor meer informatie hierover bij de producten zelf. Daarnaast hebben wij ook wandgoten in de vorm van een hoek, geschikt voor een binnen of buiten hoek. Ook deze wandgoten zijn 70x130 mm en zijn bedoeld om de wandgoot de hoek om te laten gaan. Onderaan de pagina vindt u ook een tussenschot. Hiermee kun je de kabels in de wandgoten van elkaar scheiden. Ook een eindplaat en een wandaansluiting staan op deze pagina, om uw bestelling helemaal compleet te maken. Alle materialen zijn beschikbaar in de kleur Alpin wit (ral9010).

F-Tronic kabeldoos

Met behulp van een kabeldoos kunt u schakelmateriaal in uw wandgoot installeren. Tussen de wandgoten kun je kabeldozen van F-tronic vinden. F-tronic is een Duits bedrijf in elektromateriaal.  Zij leveren producten van hoge kwaliteit, bevestigd door het ‘Made in Germany’ keurmerk. De kabeldozen voor wandgoten voldoen ook aan deze kwaliteitsstandaard. Deze kabeldozen zijn beschikbaar in enkelvoudige en tweevoudige variant.

Bent u op zoek naar schakelmateriaal voor in de kabeldoos? Bij ons vind u een uitgebreid assortiment met de grootste merken in schakelmateriaal. Verder kunt u bij onze toebehoren pagina terecht voor allerlei soorten materialen die u misschien nodig heeft bij de installatie van de wandgoot of de kabeldoos.