In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Lasdozen, inbouwdozen en buis


Wandgoten Nowaplast Gewiss

Bij ons vind u mooie kunststof wandgoten van het merk Nowaplast Gewiss. Deze zin van goede kwaliteit en zeer geschikt voor uw kantoor. Zo kunt u kabels altijd netjes wegwerken. Weet u nog niet of een wandgoot wel juist is voor uw kantoorruimte? Bestel dan een sample. Dit is een stuk wandgoot van 40 centimeter lang, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet. U vindt bij de wandgoten ook een kabeldoos van F-tronic. Deze kunt u gebruiken om schakelmateriaal in uw wandgoot te monteren.

PVC buis, flexbuis en sokken

Wij verkopen PVC buis van het merk Wavin. Wavin maakt PVC buizen van goede kwaliteit. U vindt bij ons de low friction pvc buis en de slagvaste pvc buis. De low friction pvc buis heeft een gladde binnenlaag waardoor het gemakkelijk is om kabels door deze buis te trekken. Wilt u het nog eenvoudiger? Ga dan voor een voorbedrade flexbuis. Dit is een flexibele buis waar alle draden al in gemonteerd zijn. U kunt kiezen voor flexbuis met 3 of 4 aders, maar ook voor flexbuis met multimedia oplossingen. Denk dan bijvoorbeeld aan coax of utp. Om buizen aan elkaar te maken gebruikt u een buis sok. Een sok kan ook gebruikt worden om stukken buis van 16 en 19 mm aan elkaar te bevestigen.

Inbouwdozen en hollewanddozen ABB en Attema

De elektriciteitsdraden vanuit uw meterkast komen samen in een inbouwdoos. Normale inbouwdozen zijn geschikt voor massief gips en kalkzandsteen. Hollewanddozen zijn speciaal gemaakt voor multiplex muren, of andere holle wanden. Beide dozen zijn verkrijgbaar van de merken ABB en Attema. Dit zijn allebei hoogstaande merken die veel opties  bieden. Zo kunt u kiezen voor de multidoos van ABB, een handige verstelbare inbouwdoos. De inbouwdozen van Attema zijn niet verstelbaar, maar u kunt wel kiezen tussen een diepte van 40 centimeter en 50 centimeter. De hollewanddozen van ABB hebben een speciaal detectielabel, waardoor ze opgespoord kunnen worden in de muur. Die van Attema hebben een speciale oplegrand waardoor er geen kiervorming ontstaan. Installateurs hebben meestal een voorkeur voor een van beide merken.

Lasdozen ABB en Attema

Ook de lasdozen hebben wij van de merken ABB en Attema. Denk dan bijvoorbeeld aan de ABB 3665 en 3640, of de Attema AK1 en AK2. Naast deze lasdozen vindt u hier ook nog een aantal kleine handige lasdozen van F-tronic en Spelsberg. Deze zijn handig voor gebruik in groepenkasten of boven spotjes.

Overige dozen en toebehoren

Op de pagina met overige dozen kunt u centraaldozen, perilexdozen, lampdozen en schoonmetselwerkdozen vinden. U vindt hier ook een handig gietmofpakket van het merk OBO. Op de toebehoren pagina vindt u alles wat u nodig heeft voor de installatie van inbouwdozen.