Overig installatiemateriaal, gietmof, klemmenstrook

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

13 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

13 Artikel(en)

Op deze pagina vindt u al het overige installatiemateriaal dat we bij Sander Vunderink Elektromaterialen aanbieden. We hebben installatiemateriaal van klein tot groot op voorraad. Zo vindt u hier gietmoffen, deurbellen, kabelverbindingsmoffen en tijdschakelklokken. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en perfect geschikt voor gebruik door installateurs.

Tijdschakelklokken

U vindt bij ons twee tijdschakelklokken van het merk Grasslin. Met een tijdschakelaar gaat het apparaat dat aangesloten is op het ingestelde tijdstip uit. Dit kan brand voorkomen of energie besparen. U vindt bij ons de Topica 200S en de Topica 410S tijdschakelklok. Beide hebben een 24-uurs programma, met een kortste schakeltijd van 15 minuten. Het verschil tussen beide schakelaars is onder andere de beschermingsgraad: de Topica 200S heeft een beschermingsgraad van IP20, de Topica 410S heeft een beschermingsgraad van IP54. Dit houdt in dat de Topica 410S bestand is tegen indringend stof en spatwater.

Kabelverbindingsmoffen

Wij verkopen kabelverbindingsmoffen van het merk Wiska. Met een kabelverbindingsmof kunt u kabels en rubberen snoeren op nette wijze verlengen. De 8-14 mm verbindingsmof is geschikt voor kabel van maximaal 2,5 mm2. De andere kabelverbindingsmof (10-18 mm) is geschikt voor kabel van maximaal 6 mm2. Beide verbindingsmoffen zijn spatwaterdicht en worden geleverd inclusief 5-polig klemblok. U kunt bij ons ook een OBO gietmofpakket vinden. Deze kan gebruikt worden om grondkabels aan elkaar te verbinden. In het pakket zit een kabeldoos, een klemstrook, giethars en handschoenen. Vergeet nooit om de gemaakte verbinding te controleren voordat u de hars in de kabeldoos giet.

Deurbellen

We hebben meerdere deurbellen om uit te kiezen. We hebben onder ander een deurbel van het merk Bittorf. Deze is geschikt voor alle beltrafo’s die bij ons te vinden zijn. De voeding van deze deurbel is 8V. Daarnaast hebben we nog twee deurbellen met drukknoppen. Een van de deurbellen kan worden verlicht en heeft ruimte voor een achternaam onder de bel.

U vindt bij ons nog meer installatiemateriaal. Zo hebben we ook een vloerwandcontactdoos van het merk ABL. Deze vloerwandcontactdoos is ideaal voor grote ruimtes waar geen wanden aanwezig zijn. De wandcontactdoos heeft een randaarde en klapdeksel. Daarnaast hebben we een rubber verdeelblok dat gemakkelijk opgehangen kan worden. Het verdeelblok is geschikt voor snoer tot en met 2,5 mm2. Het rubberen verdeelblok wordt geleverd met doppen. Wanneer een van de contacten niet gebruikt wordt, kunt u deze doppen gebruiken om hem dicht te maken. Ook voor klemmen bent u op de juiste plek. De Spelsberg klemmenkast is bij ons verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Gaat u verhuizen? Met een verhuisfitting kunt u snel licht creëren. Ook heel handig tijdens de bouw. U hoeft alleen nog een LED-lamp bij bestellen. De verhuisfitting is geschikt voor een E27 lamp.