Kabelschoen van Cimco

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

17 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

17 Artikel(en)

Bij Sander Vunderink bent u op de goede plek voor de kabelschoen! Bij ons vindt u Cimco kabelschoenen. U kunt bij ons grote en kleine zakken kabelschoen bestellen. Zo hebben we zakken van 100 stuks en kleine verpakkingen van 10 stuks per zak. Zo hoeft u nooit meer te veel te bestellen. Vul nu uw assortimentsdoos aan of bestel alleen wat u nodig heeft. Natuurlijk alleen voor eerlijke prijzen.

Cimco kabelschoentjes

Het Duitse Cimco bestaat al sinds 1827 en is een van de leidende fabrikanten op het gebied van gereedschap. Ze worden internationaal erkend als producent en distributeur van gereedschap met hoge kwaliteit. Cimco gebruikt direct contact met gebruikers om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en te blijven innoveren. Cimco maakt allerlei gereedschap voor kabels, transport, opslag en meer. Een van de producten van Cimco die u bij ons kunt vinden is de kabelschoen. Kabelschoenen worden gebruikt om een kabel te verbinden met een geleider. Er bestaan meerdere soorten kabelschoen. Zo vindt u bij ons de stift kabelschoen, de vork kabelschoen en de ring kabelschoen. Naast de kabelschoenen vindt u bij ons ook vlakstekers, vlakstekerhulzen, rondstekers en rondstekerhulzen van Cimco. U vindt bij ons ook een universele kabelschoentang.

Stift, vork en ring kabelschoenen

De Cimco stiftkabelschoenen worden veel gebruikt in de industrie, voertuigtechniek en apparatenbouw. U kunt kiezen tussen rode, blauwe en gele stift kabelschoenen. Deze kleuren staan voor de verschillende maten: rood voor 0,5 mm2 tot en met 1 mm2, blauw voor 1,5 mm2 tot en met 2,5 mm2 en geel voor 4 mm2 tot en met 6 mm2. De stiftkabelschoenen zijn geïsoleerd en verkrijgbaar in hoeveelheden van 10 stuks en 100 stuks. We hebben ook vorkkabelschoenen. Ook deze kabelschoenen zijn verkrijgbaar in het rood, blauw en geel. De rode vorkkabelschoenen zijn voor 0,5 mm2 tot en met 1 mm2 kabel, van M3 tot en met M5. De blauwe vorkkabelschoenen zijn voor 1,5 mm2 tot en met 2,5 mm2 kabel, van M3 tot en met M5. De gele vorkkabelschoenen zijn geschikt voor kabel van 4 mm2 tot en met 6 mm2, van M4 tot en met M8. Ook onze Cimco vorkkabelschoenen zijn geïsoleerd en verkrijgbaar in verpakkingen van 10 of 100 stuks. U kunt ook kiezen voor ringkabelschoenen. Deze worden veel gebruikt in de automobielindustrie en voor het aansluiten van elektromotoren en aardpunten. Gebruik de rode ringkabelschoen voor snoeren van 0,5 mm2 tot en met 1mm2, van M3 tot en met M5. Gebruik de blauwe ringkabelschoenen voor snoeren van 1,5 mm2 tot 2,5mm2, van M4 tot en met M6. De gele ring kabelschoenen zijn ontworpen voor kabels van 4 tot 6mm2, van M4 tot en met M8. Ook de ring kabelschoenen zijn geïsoleerd en verkrijgbaar per 10 of 100.

Vlakstekers, rondstekers en hulzen

Voor de vlakstekers en rondstekers van Cimco geldt hetzelfde als voor de kabelschoenen: rood voor 0,5 tot en met 1 mm2, blauw voor 1,5 tot en met 2,5 mm2 en geel voor 4 tot 6 mm2. De hulzen voor de vlakstekers zijn er in geïsoleerde en volgeïsoleerde uitvoering. De geïsoleerde variant is ook met aftakking verkrijgbaar. Onder de rondstekerhulzen vindt u ook doorverbinders. Deze zijn universeel toepasbaar in voertuigbouw, industrie, en meer.

Naast kabelschoenen zijn wij ook heel sterk in adereindhulzen. Deze hebben een eigen pagina. Bent u op zoek naar draad en kabel? Ook hier hebben we een aparte pagina voor. U vindt hier onder andere vd-draad en flexibele buis met draad.