In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Bevestigingsmateriaal van Don Quichotte

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen vindt u meerdere soorten bevestigingsmateriaal! De montagebanden van Don Quichotte zijn ideaal voor het vastzetten van buizen en leidingen. U vind de montagebanden in meerdere uitvoeringen. Daarnaast vindt u ook slagpinnen en slagijzers van Don Quichotte.

Don Quichotte

Don Quichotte bestaat al meer dan 100 jaar en is actief op in meerdere branches in de bouw en elektrotechniek: ijzerwaren, elektro- installatiemateriaal, sanitair- installatiemateriaal en meerdere onderdelen van de bouwbranche. Al deze branches hebben producten nodig met een bepaalde functie. Volgens Don Quichotte zijn die functies als volgt in te delen: bevestigen en vasthouden, verdelen en verbinden, vastzetten en doorvoeren, en preventie en protectie. Don Quichotte heeft een breed assortiment waardoor ze producten kunnen leveren die aan deze functies voldoen. Het assortiment is met name gericht op goede kwaliteit, gebruiksgemak en snelheid. De productie van de producten vind op milieu bewuste manier plaats. Don Quichotte  heeft vestigingen in Nederland en Frankrijk, maar verkoopt de producten wereldwijd.

Montageband

U kunt bij ons kiezen voor meerdere soorten montageband. Allereerst kunt u kiezen tussen montageband in cassette of montageband met een kunststof beschermband. De montageband in cassette is er in 3 uitvoeringen. De eerste heeft een afmeting van 12x 0,75 mm. In totaal is de rollengte 10 meter met een gatdiameter van 5,2 mm. De tweede uitvoering heeft een maatvoering van 17x 0.75 mm, ook met een rollengte van 10 meter. De gaten in deze montageband zijn wel groter: 6,5 mm. De derde uitvoering heeft een maatvoering van 25x 0,75 mm, ook met een rollengte van 10 meter, maar ditmaal met een gatdiameter van 8,5 mm. De montagebanden met een kunststof beschermband zijn ook in uitvoeringen met een gatdiameter van 5,2, 6,5 en 8,5 mm te bestellen. De maatvoering is dan wel anders, namelijk respectievelijk 14x2 mm, 19x2 mm, en 27x2 mm.

U kunt ook een fixpin met kraag bij bestellen. Deze fixpinnen zijn geschikt voor alle montagebanden met een gatdiameter van 5,2 en 6,5 mm, maar niet voor de montageband met een gatdiameter van 8,5 mm. Het maakt niet uit of het de montageband in cassette of de montageband in kunststof betreft. De fixpinnen worden in dozen van 200 stuks geleverd. Onderaan vindt u een slagijzer voor deze fixpinnen.