In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Divers installatiemateriaal

Bij elke installatie heeft u het juiste materiaal nodig. Gelukkig kunt u dit installatiemateriaal ook bij Sander Vunderink Elektromaterialen vinden. U hoeft dus niet verder te zoeken! Bij ons kunt u uw bestelling gemakkelijk compleet maken. Wij hebben installatie materiaal van de bekendste merken zoals Wago, Conex, JMV, Cimco, ABL Sursum en Coroplast. Daarnaast kunt u bij ons genoeg bestellen, maar hoeft u niet te veel te bestellen. Van veel producten hebben wij zowel groot- als kleinverpakkingen. Bij ons betaald u nooit teveel. Al ons installatiemateriaal wordt voor eerlijke prijzen verkocht.

Al het installatiemateriaal wordt snel geleverd vanuit ons magazijn. Heeft u op een werkdag voor 17:00 besteld? Dan is uw bestelling de volgende dag in huis.

Spijkerclips en klemzadels

We hebben spijkerclips en klemzadels van de merken JMV en Mepac, allen geschikt voor buis van 16 en/of 19 mm. U kunt bij de meeste producten per 10, per 100 of per 500 stuks kopen. Daarnaast kun je veel producten ook per stuk kopen.

Adereindhulzen, lasklemmen en kabelschoenen

U vindt bij ons allerlei installatiemateriaal voor uw kabels. Zo hebben we geïsoleerde en ongeïsoleerde adereindhulzen per 50 of 100 stuks. We hebben ook complete assortimentsdozen met adereindhulzen. Natuurlijk hebben we ook de geschikte tangen in ons assortiment met installatiemateriaal. De lasklemmen van Wago zijn bedoeld om een betrouwbare lasverbinding te maken. Naast lasklemmen hebben we ook Conex lasdoppen. Zowel de lasklemmen als de lasdoppen zijn in kleine en grote hoeveelheden te bestellen. We hebben ook kabelschoenen. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Elke kleur is geschikt voor een andere dikte kabel. U vindt bij de kabelschoenen ook de geschikte kabelschoentang.

Bevestigingsmateriaal, bundelbandjes en schroeven

Met de montagebanden van Don Quichotte kun je gemakkelijk buizen en leidingen vast zetten. U kunt montageband in meerdere uitvoeringen bestellen. Om uw bestelling compleet te maken kunt u fixpinnen en slagijzers bij bestellen. Om kabels bij elkaar te houden kunt u gebruik maken van kabelbinders. Kabelbinders worden ook wel eens bundelbandjes genoemd. Verder vindt u bij ons natuurlijk ook schroeven en pluggen. Schroeven zijn in meerdere maten en grote hoeveelheden te bestellen. Verder vindt u bij de schroeven ook grote boxen met bits.

Cai en netwerkmaterialen

We hebben ook allerlei installatiemateriaal voor uw ziggo en netwerk aansluiting. Bij de cai materialen vindt u informatie over het aansluiten van cai materialen, en welke materialen u nodig heeft. U vindt bij ons cai-materialen van goede kwaliteit van het merk Astro. Voor uw netwerkverbinding heeft u UTP stekkers nodig. Naast stekkers vindt u bij de netwerkmaterialen ook koppelstukken, tangen en LSA-tools.

Motorbeveiliging en werkschakelaars

U gebruikt motorbeveiliging om uw hoofdstroomcircuit te beveiligen. Met de motorbeveiligingsschakelaar kunt u motoren in- en uitschakelen. Bij ons vindt u motorbeveligingsschakelaars en schakelaars kasten van het bekende elektra merk Eaton. Zeer goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast hebben we ook een werkschakelaar van Eaton. Met een werkschakelaar kan de elektriciteit op een machine worden uitgeschakeld. U kunt dan veilig onderhoud plegen. Naast werkschakelaars van Eaton hebben we ook een werkschakelaar van ABB.

Naast al het genoemde installatiemateriaal, hebben we nog een aantal andere producten. Zo hebben we ook aardmaterialen, om uw elektrische installatie te aarden. Wij hebben aardmaterialen van het merk JMV. Daarnaast kunt u ook krimpkous bij ons bestellen. Met krimpkous kunt u een soldeerverbinding goed isoleren. Daarnaast vind u bij ons ook nog meerdere handige stekkers en tape om buizen te coderen.