In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Hager groepenkasten

Hager groepenkast kopen

Het Duitse Hager werd opgericht in 1955 door de Hager broers en hun vader. Sindsdien heeft Hager zich ontpopt tot een echt familiebedrijf, het is nog steeds in handen van de familie. Hager heeft 28 productielocaties, verspreid over de hele wereld. Ze hebben klanten in zelfs 129 landen. Ook in Nederland heeft Hager twee vestigingen, namelijk in ’s-Hertogenbosch en in Coevorden. Hager produceert voornamelijk producten op het gebied van energiedistributie, schakelmateriaal, kabelbeheer, gebouwautomatisering en beveiligingssystemen. Deze producten onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak en design. Daarnaast hecht Hager waarde aan duurzaamheid van hun producten. Dit voeren ze in door te focussen op sociale verantwoordelijkheid, het minimaliseren van de ecologische voetafdruk en energie-efficiënte oplossingen. Met deze aanpak hebben ze een EcoVadis certificering behaald. In de afgelopen 5 jaar heeft Hager 4 keer een Communicatie & Design prijs gewonnen voor hun jaarverslagen.

Hager Vision groepenkast

Al 20 jaar is de Hager groepenkast Vision op de markt. Deze Hager groepenkast is een innovatieve groepenverdeler en is geheel naar wens samen te stellen. Het is een echte design groepenkast met een moderne uitstraling. Deze Hager meterkast werd omarmd door de woningbouw. De Hager meterkast is uitermate geschikt voor de renovatie van seriebouw, vrijstaande woningen, of voor nieuwbouw. De Hager Vision groepenkasten zijn verkrijgbaar in Hager Vision 1-fase groepenkasten en in Hager Vision 3-fase groepenkasten

In 2017 in de Hager groepenkast Vision volledig vernieuwd. Vooral de behuizing is aangepakt. De aangepaste details maken een groot verschil. Deze verbeterde groepenkast maakt vooral de installatie een stuk makkelijker. Het installatiegemak is vergroot zodat installateurs sneller kunnen werken, de Hager groepenkast is stabieler en minder grondstoffen worden verspild. De aanpassingen voor de Hager groepenkast Vision zijn in samenwerking met installateurs doordacht. Aangepaste onderdelen zijn bijvoorbeeld een hoger buisinvoerstuk, een nieuwe constructie van de verdeler en opnieuw doordachte codering aan de voorzijde. De Hager groepenkast Vision is multifunctioneel door de verschillende invoermogelijkheden. Vlakken zijn gemakkelijk uit de Hager groepenkast te drukken zodat er ruimte gemaakt kan worden voor de invoer van leidingen uit de wand.

Meterkast Hager kopen?

Naast groepenkasten van Eaton en Abb verkopen wij dus ook het kwaliteitsmerk Hager. Voor u een Hager groepenkast kunt gaan aanschaffen, is het van belang om te bepalen wat voor soort groepenkast u nodig heeft. De groepenkasten van Hager zijn beschikbaar in een 1-fase Hager groepenkast en een 3-fase Hager groepenkast. Een Hager groepenkast met een 1 fase-aansluiting  is geschikt voor een standaard huisaansluiting. De Hager groepenkast met een 3-fase aansluiting is geschikt voor groter verbruik, zoals grotere huizen en bedrijven. Deze aansluiting heeft ook een Hager kookgroep, waardoor deze te gebruiken is voor inductie-kookplaten en machines. Om u verder te helpen, kunt u onze keuzehulp raadplegen. 

Hager groepenkast onderdelen

De Hager groepenkast kan maximaal uitgebreid worden, dit is zeer gemakkelijk. Er hoeven geen extra aansluitmaterialen besteld te worden. De Hager groepenkast is wel prijziger dan de groepenkasten van Abb en Eaton. Voor meer informatie over de Hager groepenkast kunt u terecht op de website van Hager. Voor vragen en tips over het installeren van een Hager groepenkast, kunt u terecht op Hager how to. Hier vindt u handige filmpjes met uitleg over de montage en dergelijke.

Naast groepenkasten verkoopt Hager ook schakelmateriaal onder de naam Berker by Hager.