Eaton Holec beltrafo's

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Over Eaton Holec

Eaton Holec is ontstaan na de samenvoeging van Eaton en Holec. In 2003 is Holec overgenomen door Eaton. Holec is, net als Sander Vunderink Elektromaterialen gevestigd, in Hengelo. Eaton Holec is gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. Hieronder vallen: elektrische schakel- en verdeelinrichting, noodstroomvoorziening, industriële automatiseringsproducten en midden- en laagspanningsschakeltechniek. Wat kenmerkend is voor Eaton Holec is de hoogwaardige kwaliteit van de producten en services. Een belangrijke categorie in het assortiment van Eaton Holec zijn de groepenkasten. Eaton Holec maakt hier onderscheidt in de Systeem 55 groepenkasten en de Medusa groepenkasten. Beide groepenkasten zijn duurzaam en innovatief. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen is het mogelijk om 1-fase en 3-fase groepenkasten te bestellen waarbij u verschillende keuzes heeft qua inhoud. Ook is het mogelijk om een lege kast te bestellen met losse componenten. Onder de losse componenten vallen hoofdschakelaars, installatieautomaten, aardlekschakelaars en aardlekautomaten, beltrafo’s en installatierelais. Op deze pagina vindt u informatie over de Eaton Holec beltrafo’s.

Eaton Holec beltrafo

Een beltrafo, ook wel beltransformator genoemd, wordt gebruikt om de spanning om te vormen voor de deurbel. Een deurbel werkt op zwakstroom. De deurbel kunt u dus niet aansluiten op de netspanning. Een Eaton Holec beltrafo zorgt ervoor dat de netspanning wordt omgevormd naar zwakstroom. De zwakstroom is ongeveer 8 volt. De Eaton Holec beltrafo maakt het dus mogelijk om uw bel aan te sluiten. De Eaton Holec beltrafo zorgt ervoor dat u een deurbel die bedraad moet worden kunt aansluiten. Er bestaan ook draadloze deurbellen, hiervoor heeft u geen beltrafo nodig. De Eaton Holec beltrafo is universeel, wat betekend dat deze ook in andere groepenkasten toegepast kan worden. Echter voor de beste werking kunt u het beste hetzelfde merk gebruiken.

Voordat u de Eaton Holec beltrafo in uw groepenkast plaats, moet u weten waar u deze wilt plaatsen. Zo kunt u controleren of de draden die vanaf de Eaton Holec beltrafo naar de bel gaan lang genoeg zijn. De Eaton Holec beltrafo plaats u op de DIN-rail in uw groepenkast door middel van zwart aansluitdraad. Vervolgens dient u de Eaton Holec beltrafo te verbinden met de bel door middel van 2 elektriciteitsdraden.

Eaton Holec beltrafo’s bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u keuze uit twee verschillende Eaton Holec beltrafo’s: de Eaton beltrafo zonder aan-/uitschakelaar TR-G/8 en de Eaton beltrafo met aan-/uitschakelaar TR-G/8-S. Ook vindt u hier een Eaton aansluitblok voor de beltrafo. Dit blokje monteert u aan de zijkant van de groepenkast zodat u de bel kan plaatsen zonder de groepenkast te openen. Ook kunt u een complete set kopen met een Eaton beltrafo met aan-/uitschakelaar TR-G/8-S met aansluit set. Verder vindt u twee universele aftakblokken 2 x 10 mm², één met aansluiting boven en één met aansluiting onder. Heeft u uw groepenkast al vol en dus geen ruimte meer voor een Eaton Holec beltrafo? Dan kunt u gebruik maken van de f-tronic groepenkast. Hierin past precies 1 beltrafo.