Ivm drukte bij POSTNL door black Friday worden er maandag geen pakketten afgehaald bij verschillende grote webshops. Uw bestelling geplaatst op vrijdag 27-11 na 17:00 wordt as dinsdag verstuurd. Ondanks dat wij niet meedoen met black Friday zijn wij wel getroffen door deze maatregel.

Knipex tangen

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Over Knipex

Het Duitse Knipex is een specialist op het gebied van tangen. Doordat ze ervoor kiezen om specifiek op tangen te focussen, zijn ze de absolute expert. Elke Knipex tang is van uitstekende kwaliteit. De geschiedenis van het bedrijf gaat ver terug, tot in het jaar 1882. In deze periode is Knipex uitgegroeid van een eenmansbedrijfje in een kelder tot een groot bedrijf, waarvan de producten in meer dan 100 landen gebruikt worden. De behoeftes en verwachtingen van professionele gebruikers zijn erg belangrijk. De prestaties, levensduur en ergonomie worden aan de hand hiervan bepaald. Er wordt gebruik gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit en moderne productie technologieën. Met ongeveer 1000 artikelen biedt Knipex de optimale selectie om het betreffende doel te bereiken. Knipex is continu bezig met vernieuwing om te zorgen dat werkresultaten verbeteren en voordelen nog groter worden. Op deze manier wordt het werk met gebruik van Knipex tangen sneller en veiliger. Knipex tangen creëert innovaties waarmee de standaard voor deze industrie wordt gezet. Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Knipex en ze nemen verantwoordelijkheid voor het milieu.

Knipex tangen bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Knipex tangen. De volgende Knipex tangen kunt u kopen: knip/striptang zijkniptang, zijkniptang zwaar, combinatietang, striptang, punttang, gebogen punttang en een waterpomptang.

  • Knip/striptang. De Knipex tang voor knippen en strippen is voorzien van vele voordelen. De Knipex tang heeft een lange snijder en een hoog snijvermogen. De Knipex tang is voorzien van precisie stripgaten voor enkele geleiders van 1,5 en 2,5 mm². De Knipex tang heeft lange tips voor ultrafijn snijden, ook in moeilijke ruimtes.
  • Zijkniptang. Deze Knipex tang is een onmisbare diagonale snijder voor allround gebruik. Deze Knipex tang is gemaakt van hoogwaardig materiaal en nauwkeurig vakmanschap voor een lange levensduur. De zijkniptang is geschikt voor het precies knippen van zijkanten van zacht en hard draad. De kop is smal voor het gebruik in krappe ruimtes.
  • Zijkniptang zwaar. De Knipex zijkniptang zwaar is er voor de zwaarste taak met geïntegreerde gesmede as. Deze Knipex tang is geschikt voor alle soorten draad, ook voor pianosnaren. De snijprestatie is optimaal met minimale inspanning.
  • Combinatietang. Met deze Knipex tang is 35% minder inspanning nodig dan met conventionele combinatietangen. De tang heeft snijkanten voor zware belasting. De combinatietang zorgt er voor dat het werk makkelijker wordt door de geoptimaliseerde hefboomwerking. Met deze Knipex tang wordt snijden, buigen en trekken gemakkelijker.
  • Striptang. De Knipex striptang is voor enkelvoudige, meervoudige en fijnstrengige geleiders met kunststof- of rubberisolatie. Er is eenvoudig een aanpassing te doen aan de vereiste diameter van massief of gevlochten draad.
  • Punttang. De Knipex punttang heeft een hoog belastbaar, elastisch precisiepunt. De kaken van deze Knipex tang zijn halfrond, lang en taps toelopend. De grijpvlakken zijn gekarteld. De snijkanten van de Knipex zijn voor gemiddeld hard draad.
  • Gebogen punttang. De Knipex gebogen punttang is gelijk aan de Knipex punttang. Het verschil is dat de voorkant van deze Knipex tang gebogen is.
  • Waterpomptang. Deze Knipex tang geeft meer output en comfort met 30% meer grijpvermogen. U heeft hiermee een goede toegang tot het werkstuk. De tang is zelfsluitend op buizen en moeren. Er is weinig handkracht nodig.