Diverse zagen

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Zagen kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Naast elektromaterialen kunt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen ook terecht voor divers andere producten. Bent u op zoek naar een zaag? Ook deze kunt u bestellen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Maak uw keuze uit diverse gatzagen of handzagen die het assortiment rijk is. Hieronder vindt u een korte toelichtingen over de te bestellen zagen.

Gatenzaag

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor verschillende soorten zagen, zoals gatenzagen en handzagen. Met een gatenzaag kunnen grotere gaten gemaakt worden dan met een boor. De gatenzaag laat een ronde schijf achter met in het midden een gat. De gatenzaag is een zaag die rond gebogen is. De gatenzaag zit vast aan een schijf. In het midden van de zaag zit een centreerboor. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor Sanders gatenzaag bimetaal. Deze zagen zijn verkrijgbaar per stuk en in diverse maten. De maten gaan van 16 mm t/m 127 mm. Ook vindt u hier de Gatzaaghouder 1/4” zeskant voor gatzagen 14 mm – 30 mm, Gatzaaghouder 3/8” zeskant voor gatzagen 32 mm – 152 mm en de Sanders centreerboor 125 mm 6.35 mm.

Zagen

Naast de gatenzagen vindt u hier ook diverse soorten andere zagen. Allereerst ziet u het Bi-metaal-zaagblad 300 mm 18T”. Bimetaal staat er voor dat er twee verschillende metalen zijn die aan elkaar bevestigd zijn. Een bimetalen zaagblad heeft een goede hardheid, is slijtvast en veerkrachtig. Bimetalen zaagbladen kunnen toegepast worden in cirkelzagen, gatzagen en reciprozagen. U kunt het bi-metaal-zaagblad gebruiken in combinatie met de metaalzaagbeugel 300 mm met spanner. De metaalzaagbeugel is een zaag waarbij het zaagblad vervangbaar is. Als laatste kunt u ook kiezen voor de Handzaag PVC 66XR. Deze handzaag is van Eclipse. Deze handzaag is geschikt om meerdere materialen mee te zagen. Met de handzaag van Eclipse kunt u hard & zacht hout, meubelplaat en laminaat zagen. Het zaagblad van de handzaag loopt tap toe. De lengte van de handzaag is 465, de lengte van het zaagblad zelf is 375 mm. De handzaag is verstelbaar in 9 standen.