In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Elektro gereedschap

Professioneel elektro gereedschap voor iedere klus

Bent u opzoek naar elektro gereedschap? Dan bent u bij Sander Vunderink Elektromaterialen aan het juiste adres. U heeft hier keuze uit een breed aanbod elektrotechnisch gereedschap. Het gebruiken van het juiste elektrotechnische gereedschap bespaart u een hoop tijd en zorgt voor de juiste uitvoering. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor professioneel elektrotechnisch gereedschap. Het voordeel van professioneel elektrotechnisch gereedschap is dat het van goede kwaliteit is en na langere tijd nog steeds goed werkt. Daarnaast oxideert het ook niet. Het gezegde dat het goede gereedschap het halve werk is, gaat in de elektrische installatie zeker op. Daarnaast zorgt professioneel elektrotechnisch gereedschap er ook voor dat u veilig kunt werken. Merken die professioneel elektrotechnisch gereedschap verkopen zijn: WIHA, Jokari, Knipex, Wymefa, Testboy en Benning. Maar ook voor minder bekende merken met heel mooi gereedschap kunt u terecht bij Sander Vunderink Elektromaterialen.

Elektrotechnisch gereedschap bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Al uw elektrotechnische gereedschap koopt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen. De volgende elektrotechnische gereedschappen zijn te koop:

 • Meetgereedschap: U heeft de keuze uit verschillende soorten meetgereedschap. Hiermee zorgt u ervoor dat u een snelle test kunt doen om de veiligheid te checken of om te zien of alles goed is aangesloten.
 • Trek- & buigveren: De buig- en trekveren zijn van het merk Wymefa. Deze veren worden verkocht door vele groothandels en zijn een begrip onder installateurs.
 • Schroevendraaiers: De schroevendraaiers zijn van het merk WIHA. Het gaat om geïsoleerde schroevendraaiers. Deze kunt u per set of per stuk kopen.
 • Ringratelsleutels: Bij de ringratelsleutels heeft u keuze uit verschillende maten. Ook kunt u kiezen voor een ringratelsleutel met een knikfunctie.
 • Schroefbits: De schroefbits zijn verkrijgbaar in de groottes 1 en 2. Ook vindt u hier de bithouder en enkele sets schroefbits.
 • Knipex tangen: Bij de Knipex tangen heeft u een ruime keuze aan geïsoleerde tangen.
 • WIHA tangen: de WIHA VDE tangen zijn voorzien van een ergonomische grip. Deze tangen hebben een hoge kwaliteit, lange levensduur en zijn slijtvast.
 • Adereindhulstangen: De adereindhulstangen zijn verkrijgbaar voor elk budget in elke maat. U heeft keuze uit luxe en gewone adereindhulstangen.
 • Striptangen: Bij de striptangen heeft u een ruime keuze. U kunt kiezen uit Weicon, Jokari, Knipex en WIHA.
 • Overige tangen: Onder de overige tangen vallen de buisschaar, UTP-tang, RJ-45 tang, LSA-tool en kabelschaar.
 • Dozenboren: Er zijn verschillende soorten dozenboren te verkrijgen van het merk ProfiTech.
 • Diverse boren: Onder de diverse boren vallen de hamerboor, speedboor en metaalboor.
 • Diverse zagen: Bij de diverse zagen heeft u de keuze uit een gatenzaag, metaalzaagbeugel en een handzaag.
 • Diamantzaagbladen: Bij de diamantzaagbladen kunt u kiezen uit de ProfiTech Galactica 115 tot en met 230 mm voor universeel gebruik.
 • VDE-handschoenen: De VDE-handschoenen zijn geïsoleerde handschoenen voor het werken onder spanning voor vakbekwame personen.

Per categorie vindt u het elektrotechnisch gereedschap waar u weer een keuze uit kunt maken.

Onmisbare elektrotechnisch gereedschap voor in de koffer

Elektrotechnisch gereedschap is onmisbaar in uw gereedschapskoffer. Elektrotechnisch gereedschap dat zeker niet mag ontbreken zijn diverse tangen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatietang, waterpomptang, zijkniptang en een striptang. Elektrotechnisch gereedschap dat ook niet mag ontbreken in uw gereedschapskoffer is een schroevendraaien. Geïsoleerde schroevendraaiers beschermen u tot in ieder geval maximaal 1000V. Wat verder van pas kan komen qua elektrotechnische gereedschap is een boor. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u keuze uit diverse boren. Een elektrotechnisch gereedschap dat handig is voor elektromonteurs om te hebben is een buisschaar. Ook is het hebben van meetgereedschap handig om te weten of u veilig kunt werken. Als laatste elektrotechnische gereedschap dat niet mag ontbreken is een kabelknipper. Hiermee kunt u kabels netjes en moeiteloos doorknippen.