Elektromaterialen

Wilt u elektromaterialen kopen en bent u opzoek naar de webshop die dit het snelst en voordeligst kan leveren? Dan bent u bij Sander Vunderink Elektromaterialen aan het juiste adres. Sander Vunderink Elektromaterialen is in 2004 begonnen als Sander Vunderink Projects. Dit was een van de eerste bedrijven met een website voor de verkoop van installatiematerialen. Van de jarenlange ervaring profiteert u bij uw bestelling bij Sander Vunderink Elektromaterialen.

Groepenkasten

Groepenkasten en bijbehorende onderdelen van de bekende merken zoals ABB, Eaton en Hager vindt u in het assortimenten van Sander Vunderink Elektromaterialen. Van 1-fase tot 3-fase groepenkasten, en van aardlekautomaten tot beltrafo’s.

Vind jouw groepenkast

Schakelmateriaal

Wij voeren een ruim assortiment schakelmateriaal van Busch Jaeger, PEHA, JUNG, Gira en Berker. Van basiselementen zoals schakelaars en dimmers, tot spatwaterdichte wandcontactdozen en afdekramen.

Vind jouw schakelmateriaal

Draad & kabel

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor draad en kabel voor allerlei toepassingen. Van VD-draad tot grijze kabel, en van grondkabel tot UTP-kabel.

Vind jouw draad & kabel

Tussenmeters

U vindt hier tussenmeters waarmee u kunt controleren en in de gaten houden hoeveel er in specifieke situaties wordt verbruikt. U kunt hier terecht voor de volgende tussenmeters: KWH-meters, gasmeters en watermeters.

Vind jouw tussenmeters

Verlichting

Onder de verlichting valt een ruim assortiment. Naast de LED-lampen en halogeenlampen vindt u hier ook onder andere grondspots, wandverlichting en inbouwspots.

Vind jouw verlichting

Installatiemateriaal

Voor installatiemateriaal bent u bij Sander Vunderink Elektromaterialen aan het juiste adres. Bij elke installatie heeft u het juiste materiaal nodig. Het assortiment loopt uiteen van spijkerclips en klemzadels tot adereindhulzen, en van CAI materialen tot bevestigingsmateriaal.

Vind jouw installatiemateriaal

Overig

Naast deze hoofdcategorieën vindt u ook nog andere categorieën op onze website. Deze categorieën zijn: las-, inbouwdozen & buis, gereedschap, melders, verwarming & ventilatie, assortimentsdozen, klik aan klik uit en als laatst batterijen. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u dus terecht voor een groot assortiment aan elektromaterialen.

Waarom kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen?

Waarom u uw elektromaterialen bij Sander Vunderink Elektromaterialen moet kopen zult u denken? Speciaal voor u hebben we een aantal voordelen op een rijtje gezet.

 • Bij Sander Vunderink Elektromaterialen worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen verkocht. Vele bekende merken als ABB, Eaton, Hager, Busch Jaeger en Gira komt u op de website tegen. Voor een compleet overzicht van alle merken kijkt u op de merkenpagina.
 • Wij verkopen universele producten van de beste merken voorde laagste prijs.
 • Het is mogelijk om artikelen per stuk en per meter te bestellen. Lasklemmen leveren we bijvoorbeeld per 10 in een zakje en boutjes voor inbouwdozen leveren we per stuk. Meer kopen dan nodig hoeft dus niet bij Sander Vunderink Elektromaterialen.
 • U kunt gemakkelijk navigeren door de pagina’s met producten. Wij verkopen een standaard assortiment, dus niet alle specials. Heeft u toch een artikel niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.
 • Alle artikelen zijn opgeslagen in ons magazijn in Hengelo. We leveren de artikelen dus uit voorraad. Ons magazijn is grotendeels geautomatiseerd.
 • Heeft u op werkdagen besteld voor 17 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en heeft u het de volgende dag nog in huis met PostNL.
 • Levering is mogelijk overal in Europa.
 • Alle voorraden staan vermeld bij de producten. Besteld u meer dan voorradig? Dan leveren wij dit zo snel mogelijk na.
 • De elektromaterialen worden geleverd door 80 leveranciers. Hierdoor hebben we de mooiste materialen voor de beste prijs in huis.
 • Bij veel producten vindt u een link naar de fabrikant.

Uw elektromaterialen snel en eenvoudig in huis

De elektromaterialen die u bij Sander Vunderink Elektromaterialen besteld worden uit voorraad geleverd. Dit is een sterk punt. Dit betekent namelijk dat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. De meeste bestellingen worden dezelfde dag nog verzonden. De elektromaterialen worden met grote hoeveelheden ingekocht, waardoor we lage prijzen kunnen garanderen. Kenmerkende punten van Sander Vunderink Elektromaterialen zijn:

 • De goedkoopste van Nederland.
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld is morgen in huis met PostNL.
 • Lage verzendkosten.
 • Betaling per iDEAL, creditcard of onder rembours mogelijk.
 • Bij afhalen kunt u zowel contant als met de pin betalen. Hiervoor dient u wel eerst een bestelling via de website te plaatsen.
 • Verzending is mogelijk overal in heel Europa.

Elektromaterialen kopen

Bent u overtuigd en wilt u uw elektromaterialen bestellen bij Sander Vunderink Elektromaterialen? Dat kan! Bekijk direct alle producten in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben over een product, neem dan contact op via de mail of telefonisch (074 8200300). Wij kunnen u van alle benodigde informatie voorzien.

Bekijk alle producten

 

Elektra materiaal Merken overzicht

Een overzicht van een deel van de merken elektra materiaal.

elektra materiaal | Sander Vunderink