Siliconenkabel

Op zoek naar siliconenkabel (SIHF) voor spotjes? Dan bent u bij Sander Vunderink Elektromaterialen aan het juiste adres! Wij hebben siliconenkabel per 50 en 100 meter, maar ook siliconenkabel per meter. Ook voor kortere lengtes siliconenkabel kunt u dus bij ons terecht.

Bent u op zoek naar inbouwspots? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor verbindingen met een siliconenkabel kunnen kunt u gebruik maken van wago verbindingsklemmen. Ook deze kunt u bij ons bestellen. Als deze verbinding gemaakt wordt in de buurt van een warmtebron, kunt u gebruik maken van een porseleinen kroonsteen. Ideaal dus voor gebruik bij halogeenlampen!

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

 • Incl. BTW: € 6,90Excl. BTW: € 5,70

  71 In voorraad

  Artikelnummer: NV6K

  Verdeelblok halogeenverlichting

  - Verdeelblok met 6 aftakkingen.
  - Alleen voor 12V.
  - Max 50W per aftakking. 

  Meer info
 • Prijs vanaf:
  Incl. BTW: € 1,05Excl. BTW: € 0,87
  PRODUCTKEUZE

  Siliconenkabel 2 x 1 mm2 voor inbouwspots

  Siliconenkabel 2 x 1mm2 voor inbouwspots.
  Deze siliconenkabel is hittebestending en geschikt voor het aansluiten van inbouwspots. De kabels zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  - Siliconenkabel 2 x 1mm2 per meter.
  - Siliconenkabel 2 x 1mm2 50m.
  - Siliconenkabel 2 x 1mm2 100m.

  Door te klikken op productkeuze, kan de gewenste maat geselecteerd worden.

  Meer info

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Siliconensnoer kopen?

De siliconenkabel is heel geschikt voor gebruik op plaatsen waar grote temperatuurswisselingen plaatsvinden. Zo kan de siliconenkabel van Sander Vunderink Elektromaterialen tegen temperaturen tot wel 180 graden. Temperaturen zoals deze zijn te vinden bij bijvoorbeeld verwarmingstoestellen, maar ook bij verlichtingsapparatuur. Met name halogeenverlichting kan heel warm worden, veel warmer dan bijvoorbeeld LED-verlichting. De siliconenkabel kan echter ook temperaturen aan van -60 graden Celsius. Siliconenkabel is halogeen vrij. Dit houdt in dat er bij een doorbranding weinig giftige gassen vrij komen. Ook de rookontwikkeling is beperkt. De kabel is soepel door de siliconen, en kan dus ook gebruikt worden voor apparaten die beweegbaar zijn. Deze specifieke siliconenkabel heeft 2-aders, die elk 1mm² dik zijn. U kunt deze kabel per meter bestellen, maar ook per rollen van 50 meter en 100 meter. Heeft u voor ongeveer 40 meter aan siliconenkabel nodig, dan is het voordeliger om een rol van 50 meter aan te schaffen.

U kunt ook bij ons terecht voor een verdeelblok voor uw halogeenverlichting. Deze vindt u ook op deze pagina. Dit verdeelblok is van het merk Rocalux, een echte expert op het gebied van verlichting. Dit verdeelblok heeft 6 aftakkingen. Op elke aftakking kan maximaal 50 W. Hij is alleen geschikt voor 12V.