Luidsprekersnoer

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen wij luidsprekersnoer van goede kwaliteit in meerdere formaten en lengtes. We verkopen rood-zwart en transparant luidsprekersnoer. Het verschil tussen deze twee luidsprekersnoeren, is dat ze verschillende diktes hebben.

Uw bestelling compleet maken? Hier vindt u een inbouwelement voor een enkele luidspreker en een dubbele luidspreker element. Deze inbouwelementen zijn van het merk Merten by Schneider Electric. Kies ook voor een multimedia afdekplaat, geschikt voor alle grote merken schakelmateriaal. 

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 Artikel(en)

 • Incl. BTW: € 36,98Excl. BTW: € 30,56

  3 In voorraad

  Artikelnummer: JOKSTRIP

  Jokari softgrip striptang

  Jokari softgrip striptang.

  Stript draad van 0,2mm2 tot 6,0mm2.
  Knipt draad tot 2,5mm2.

  Klik hier voor een demonstratiefilmpje

  Meer info
 • Prijs vanaf:
  Incl. BTW: € 0,88Excl. BTW: € 0,73
  PRODUCTKEUZE

  Luidsprekersnoer rood zwart

  Dit luidsprekersnoer heeft een soepele kern van 100% koper. Eén ader is gemarkeer met rode streep.
  De snoeren zijn verkrijgbaar per meter, 50 meter of 100 meter.

  • Luidsprekersnoer 2 x 1,5 mm2.
  • Luidsprekersnoer 2 x 2,5 mm2.

  Let op: Koopt u meer dan 25 meter, dan is een volle rol van 50 meter voordeliger.

  Door te klikken op productkeuze, kan de gewenste maat geselecteerd worden.

  Meer info
 • Prijs vanaf:
  Incl. BTW: € 1,50Excl. BTW: € 1,24
  PRODUCTKEUZE

  Luidsprekersnoer transparant

  Dit luidsprekersnoer heeft een soepele kern van 100% koper. Eén ader is gemarkeer met rode streep.
  De snoeren zijn verkrijgbaar per meter, 50 meter of per 100 meter.

  • Luidsprekersnoer 2 x 4 mm2.
  • Luidsprekersnoer 2 x 6 mm2.

  Let op: Koopt u meer dan 25 meter, dan is een volle rol van 50 meter voordeliger.

  Door te klikken op productkeuze, kan de gewenste maat geselecteerd worden.

  Meer info

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 Artikel(en)

Luidsprekerkabel kopen?

Het luidsprekersnoer dat wij verkopen heeft een soepele kern van 100% koper. Hierdoor is het snoer makkelijk te verleggen. Het is een tweelingsnoer. Dit is een soort elektrische leiding die bestaat uit twee aders die naast elkaar liggen. De aders van het luidsprekersnoer bestaan uit koperen kernen, met daaromheen isolatiemantels. Deze isolatiemantels zitten bij een tweelingsnoer met een dunne strook aan elkaar. Wij verkopen de rood-zwarte en de transparante uitvoering van de luidsprekerkabel. Het rood-zwarte luidsprekersnoer bestaat uit één zwarte ader en één ader die gemarkeerd is met een rode streep. Dit luidsprekersnoer is verkrijgbaar in 2 x 1,5 mm² en 2 x 2,5 mm². De transparante uitvoering is verkrijgbaar in dikkere maten, namelijk van 2 x 4 mm² en 2 x 6 mm². Ook bij deze uitvoering is één van de aders gemarkeerd met een rode streep. U kunt dus een luidsprekersnoer per meter, per 50 en per 100 meter bestellen, maar let op: heeft u meer dan 25 meter nodig, dan is het voordeliger om een volle rol met 50 meter aan luidsprekersnoer te bestellen. Wanneer u dan luidsprekersnoer per meter gaat bestellen, bent u duurder uit.

Jokari striptang voor luidsprekersnoer

Voor het strippen van uw luidsprekersnoer kunt u bij ons ook uw striptang aanschaffen. Dit is een Jokari softgrip striptang. Het in 1949 opgerichte Jokari staat bekend om zijn producten van duurzame kwaliteit. Het Duitse Jokari begon als een kleine winkel met elektromaterialen, waardoor ze als geen ander inzicht hebben in de wensen van de klant. Deze Jokari striptang kan draad strippen van met een diameter van 0,2mm² tot en met 6mm². Verder kan de tang draad knippen dat tot 2,5mm² dik is. Door de goede kwaliteit en softgrip type is deze striptang heel geschikt voor intensief gebruik. Van het merk Jokari verkopen wij ook een nr. 1 coax stripper, voor het strippen van uw coax-kabel