Coax-kabel van Belden

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Belden coax-kabel

Het Amerikaanse Belden bestaat al sinds 1902 en heeft daarmee veel ervaring op het gebied van connectiviteit en netwerkproducten. De producten van Belden worden ingezet in veel verschillende markten. Belden is altijd bezig met de wensen van de klant, die een grote rol spelen bij het ontwerpen van de producten. Daardoor hebben de producten altijd een goede kwaliteit. Deze kwaliteitsstandaard wordt hoog gehouden door constante innovatie. Naast de UTP-kabel hebben wij ook een coax-kabel van Belden. Een coax-kabel wordt ook wel een coaxiale kabel genoemd, en is een 2-polige kabel waarmee licht en geluid overgedragen wordt. Een kabel voor je Ziggo aansluiting is bijvoorbeeld een coax-kabel.

Coax-kabel kopen?

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen we de Belden H125 PVC coax-kabel in wit en zwart. Het enige verschil tussen de witte en de zwarte versie, is dat de zwarte coax-kabel iets duurder is. Beide coax-kabels zijn ideaal voor hoogwaardige kabelaansluitingen. Deze coax-kabel is soepel, daardoor kun je hem gemakkelijk verleggen. De coax-kabel knikt niet, en gaat daardoor niet snel kapot! Dit komt doordat er toegevoegd gas in de coax-kabel zit. Verder is hij geschikt voor standaard televisie, maar ook voor 100 Hz, digitaal, HD, en satelliet televisie. Deze coax-kabel is verkrijgbaar per meter en per doos van 100 meter. Hierdoor heb je altijd de juiste hoeveelheid. Verder hebben wij ook de Belden H125 PE coax-kabel. Dit is een stuggere coax-kabel die goed gebruikt kan worden als grondkabel. Hij is waterdicht en daardoor ook geschikt voor buiten. Ook deze coax-kabel is verkrijgbaar per meter en per doos van 100 meter. U kunt bij ons ook uw coaxstripper halen. U kunt dan kiezen tussen de Weicon nr. 2 of de Jokar nr.1. Beide coaxstrippers zijn geschikt voor het strippen van alle gangbare coax-kabels. 

Let op: de aanduidingen van de coax-kabels lijken op elkaar. Heeft u de waterdichte grondkabel nodig? Let dan goed op dat er H125 PE staat in plaats van H125 PVC.