ABB PV-Verdeler ZV16

PV-Verdeler ZV16

  • ZV16-PV10
  • ZV16-PV20
  • ZV16-PV30
  • ZV16-PV40
Incl. BTW: € 89,00Excl. BTW: € 73,55

* Verplichte velden

Incl. BTW: € 89,00Excl. BTW: € 73,55

Deze PV-Verdeler is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • ZV16-PV10 met 1 automaat en 1 aardlekautomaat voor bestaande wandcontactdoos
  • ZV16-PV20 met 1 automaat, 1 aardlekautomaat met 2 ingebouwde wandcontactdozen
  • ZV16-PV30 met 2 aardlekautomaten
  • ZV16-PV40 met 2 aardlekautomaten en 2 ingebouwde wandcontactdozen

Door te klikken op productkeuze, kan de gewenste uitvoering geselecteerd worden.

Beschrijving

PV-verdelers worden op wasmachine-groepen op zolders aangesloten. Vervolgens wordt er op de PV-verdeler een nieuwe wandcontactdoos voor de wasmachine en de omvormer op aangesloten. Dit is een manier om geen extra kabels naar een groepenkast beneden in het huis te hoeven trekken.

Het idee van deze verdeler is dat als de zon schijnt, de wasmachine spanning krijgt van de omvormer, als de zon niet schijnt, dan levert het net aan de wasmachine. Als de wasmachine uit staat, levert de omvormer naar het net. Totaalstromen hoeven dus niet opgeteld te worden en daarom kan bestaande bedrading gebruikt worden. Let hierbij goed op dat de spanning van de omvormer altijd via een aardlek naar verbruikers gaat.

Zie de ABB Support pagina voor meer informatie m.b.t. het aansluiten en beveiligen van de systemen. http://lv.support.abb.nl/faq/zv16/

Gebruik de uitvoering met de wandcontactdozen alleen als deze echt dicht bij de wasmachine komt, gebruik in andere gevallen de uitvoering zonder wandcontactdoos en plaats een opbouw wandcontactdoos in de buurt van de wasmachine.

LET OP! Deze verdelers zijn op veler verzoek speciaal gebouwd in een kastje met deur. Uiteraard zijn alle componenten van het merk ABB en is de verdeler compleet bedraad.

LET OP: dat bij de PV10 en de PV20 er in de hoofd groepenkast nog een aardlekfunctie aanwezig moet zijn. Kijk voor meer informatie op de kennispagina van ABB.

De 4 meest verkochte PV-Verdelers zijn in de webshop te bestellen. Andere modellen zijn op aanvraag leverbaar.

Wordt geleverd zonder buisinvoerstuk, in het deksel zijn sparingen te maken. Een buisinvoerstuk behoort tot de opties wanneer dit gewenst is.

Specificaties

MPNZV16-PV
ArtikelnummerZV16-PV
MerkABB
Informatie klik hier voor artikel info fabrikant

Schrijf uw eigen review

Uw review: ABB PV-Verdeler ZV16